Golf

Uudenmaan Kansallisen Senioripiirin golftapahtumassa 28.5.2019 SHG Lakiston kentällä pelasivat Espoon Kansalliset Seniorit ry:n joukkueessa (kuvassa vasemmalta lukien) Risto Sipilä, Gita Laitinen ja Fernando Guamaraes.

Mikäli olet jäsenenä jossain golfseurassa ja olet kiinnostunut osallistumaan golfkerhomme tapahtumiin, lähetä sähköpostiosoitteesi  ristosipila@hotmail.com .

Jos sinulla ei vielä ole greencardia ja olet kiinnostunut golfista, lähesty Ristoa, niin sinut opastetaan alkuun.

Golfkerhon vetäjänä toimii Risto Sipiä puh. 0500 843 708, ristosipila@hotmail.com.

Risto Sipilä, Gita Laitinen, Leena Haavisto, Fernando Guimaraes ja Hannu Niemelä osallistuivat Uudenmaan kansallisen senioripiirin golftapahtumaan Tuusulan Golfklubin kentällä 31.8.2021.

Yksilökisassa parhaimmin menestyivät Gita Laitinen naisista (8.sija) ja Risto Sipilä miehistä (30. sija).

Joukkuekilpailussa Keski-Espoon seniorit sijoittui kahdeksanneksi.