Golf

Golfkerholaiset Gita Laitinen, Mikko Kari, Johannes Huhtala, Leena Haavisto ja Fernando Guimares harjoittelemassa syyskuussa 2022

Mikäli olet jäsenenä jossain golfseurassa ja olet kiinnostunut osallistumaan golfkerhomme tapahtumiin, lähetä sähköpostiosoitteesi  gita.laitinen@elisanet.fi

Golfkerhon vetäjänä toimii Gita Laitinen puh. 040 510 0009, gita.laitinen@elisanet.fi

Gita Laitinen voittoisana.

Yllä Gita Laitinen voittoisana. Golfkerho osallistui Uudenmaan senioripiirin golfkisaan Hyvinkäällä 30.8. Gita voitti naisten sarjan ja kerhon joukkue (Leena Haavisto, Johannes Huhtala, Gita laitinen ja Risto Sipilä) voitti pronssia.

Leena Haavisto voittoisana

Seniori Patina Golfmestaruuskilpailut pidettiin Vierumäki Golf - Cooke kentällä 9.6.2022. Suomen mestariksi sarjassa SCR (tasoitukseton lyöntitapa) "Naiset yli 70" ylsi Leena Haavisto.