Jäsentapaamiset

Kokoonnumme jäsentapaamisiin Espoon Valtuustotalon kahviossa, Espoonkatu 5. Jäsentapaamiset ovat parillisten viikkojen tiistaina kello 14:00 - 16:00.

PERUUTUS!

Korona rajoitusten takia on joudutta peruttamaan teatteri esitykset EVERSTINNA 7.4 sekä KIVIÄ TASKUSSA 8.4.

Mikäli olet laittanut maksun maksupalveluun otathan ne pois sieltä,näin ei tarvise palautella rahoja.

Syksyllä,jos korona hellittää varataan uusia esityksiä.

Hei

Tapaamisia on jouduttu edeleen perumaan tai siirtämään myöhäisempään ajankohtaan.

23.2  Kevätkokous  pidetään alustavasti 27.4.21, sekä

Maatalouspitäjästä kasvavaksi kaupungiksi  21.9.21

9.03  10-vuotisjuhla siirtyy syyskuulle

23.3  Lauletaan maakuntalauluja perutaan ja selvitellään uttaa aikaa            marraskuulle

Valitettaavaa että tilanne jatkuu tälläisenä,eikä voida tavata toisiamme kivojen asioiden merkeissä. Toivotaan että korona alkaisi rokotteiden myötä helpottumaan ja pääsemme jälleen jatkamaan "normaalia"elämää.

Pakkanen on paukkunut ja luntakin on saatu ihan kivasti. Aurinko alkaa jo päivisin lämmittämään. Toivotan teille kaikille ihania ulkoiluilmoja ja liukkaita suksi ken käy hiihtämässä.

Riitta

Muut tapahtumat

Retket ja matkat teemme pääosin parittomilla viikoilla.

Yhdistyksessämme toimii useita eri kerhoja.

Näet kaikki tapahtumat kokoontumisaikoineen ja -paikkoineen myös kalenteristamme, jonne pääset etusivulla olevasta painikkeesta tai tästä.