Jäsentapaamiset

Kokoonnumme jäsentapaamisiin Espoon altuustotalon kahviossa, Espoonkatu 5. Jäsentapaamiset ovat parillisten viikkojen tiistaina kello 14:00 - 16:00.

Sauvakävelyt jatkuu!

Tervetuloa mukaan!

Seuraava kokoontuminen on 7.4.2021 lähtö EBK Honka jalkapalloareenan edestä klo 10:

21.4.2021 kokoonutaan sitten Sunantien ja Alamäentien risteyksen parkkipaikalla klo 10:00 ja lähdetään kävelemään keskuspuistoon.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat seniorit mukaan.

Korona rajoitusten takia on joudutt peruuttamaan teatteriesitykset Everstinna 7.4 sekä Kiviä taskussa 8.4.

Syksyllä, jos korona hellittää varataan uusia esityksiä.

Tapaamisia on jouduttu peruuttamaan tai siirtämään myöhäisempään ajankohtaan.

Kevätkokous  pidetään 27.4.2021

Yhdistyksen 10-vuotisjuhla pidetään 14.9. 2021

Lauletaan maakuntalauluja on peruttu

Valitettavaa, että tilanne jatkuu tälläisenä eikä voida tavata toisiamme kivojen asioiden merkeissä. Toivotaan, että korona alkaisi rokotteiden myötä helpottua ja voimme jälleen jatkamaan "normaalia" elämää.

Muut tapahtumat

Retket ja matkat teemme pääosin parittomilla viikoilla.

Yhdistyksessämme toimii useita eri kerhoja.

Näet kaikki tapahtumat kokoontumisaikoineen ja -paikkoineen myös kalenteristamme, jonne pääset etusivulla olevasta painikkeesta tai tästä.