Espoon kaupungin ajankohtaiset

18.4.2024

Ulkoiluystäväksi & apuvälineet- vapaaehtoiskoulutus torstaina 25.4. klo 9-15 Tapiolan palvelukeskuksessa
Maksuton koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan ulkoiluystävänä tukea tarvitseville henkilöille.
Ilmoittautumiset 22.4. mennessä p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12–13 tai espoo.fi/ohjattuliikunta (Vapaa tekstihaku, johon kirjoita: ulkoiluystävä)

Ikäinstituutista tiedoksi maksutonta koulutusta senioreille tärkeän aiheen, eli ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin tueksi:

Ikäinstituutti on avannut ikääntyville tarkoitetun maksuttoman verkko-oppimismahdollisuuden, eli Eväitä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen -kurssin. Tämä on vastausta tarpeeseen, että tietoa mielen hyvinvoinnista toivotaan aina vain enemmän ja näin saadaan sitä helpommin ikääntyville saataville ja tutustuttavaksi.

(Moodle): https://www.ikainstituutti.fi/event/evaita-mielen-hyvinvoinnin-vahvistamiseen-verkkokoulutus/

Hello Seniorit -tapahtuma torstaina 25.4. klo 10-12 vieraskielisille yli 55-vuotiaille espoolaisille Ison Omenan kirjastossa
Maksuton, ei ilmoittautumista.

HUOM! Espoo liikkuu-kesälehti ilmestyy Länsiväylän liitteenä ke 24.4.!
Siihen on koottu esim. kesän senioriliikunnan ohjelma esim. ulkojumpat, ulkokuntosaliopastukset, kimppakävelyt, tapahtumat ja saaristoveneen aikataulut. Kannattaa ottaa talteen!

Espoon Senioripaku Välkyn pysäkkitoiminta käynnistyy tiistaisin 21.5. alkaen! Avajaistapahtuma Suvelan asukaspuistossa klo 10.30-12!
Pysäkkiohjelma ilmestyy pian espoo.fi/senioripaku. Pysäkeillä on tarjolla moninaista ohjelmaa ja arvokkaita kohtaamisia.